ALGAIDA

L'Ajuntament d'Algaida obre els pressupostos a la participació ciutadana

Pel que fa a la reunió de carrer, tindrà lloc dimarts dia 12 de novembre a les vuit de l'horabaixa al casal Pere Capellà. Hi estan convocats tots els veïns d'Algaida, Pina i Randa que hi vulguin participar a títol particular o com a representants de les associacions del municipi

L'Ajuntament d'Algaida ha convocat una reunió de carrer per recollir les propostes ciutadanes que ajudaran a elaborar el pressupost municipal del 2014. A més a més, enguany els algaidins podran enviar les propostes per via telemàtica. Per fer-ho, només fa falta entrar a la pàgina web de l'Ajuntament i clicar sobre l'apartat 'Pressupost participatiu 2014'. Els ciutadans que ho desitgin només hauran d'indentificar-se, escriure la proposta i una indicació aproximada de la despesa que podria suposar, abans de dia 15 de novembre. "Tenim la voluntat d'incorporar tot allò que puguem assumir econòmicament i que respongui a l'interès del municipi", indicà el batle, Francesc Miralles (PSOE). A més, es respondrà als ciutadans sobre la decisió presa per a cada proposta.

Pel que fa a la reunió de carrer, tindrà lloc dimarts dia 12 de novembre a les vuit de l'horabaixa al casal Pere Capellà. Hi estan convocats tots els veïns d'Algaida, Pina i Randa que hi vulguin participar a títol particular o com a representants de les associacions del municipi. Segons el batle, "aquestes iniciatives suposen una passa més respecte d'anys passats, perquè els ciutadans podran col·laborar directament en els comptes i les inversions".