El far de la Mola, a Andratx, tindrà un mirador públic

L'Autoritat Portuària de les Illes ha autoritzat el consistori andritxol a habilitar una superfície de 43 metres quadrats

El far de la Mola, a Andratx, podrà tenir un mirador públic. L'Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB) ha autoritzat el consistori andritxol a habilitar una superfície de 43 metres quadrats amb l'objectiu de destinar aquest espai a tal finalitat, tal i com s'havia sol·licitat.

Arran d'aquest acord, que suposa la concessió per part de l'APB de l'autorització d'Ocupació Temporal (AOT), l'Ajuntament haurà d'abonar anualment un total de 196 euros en concepte de taxes i activitat. De totes maneres, el manteniment de la instal·lació anirà a càrrec de l'ajuntament, segons ha informat l'APB en un comunicat.

Aquest acord s'emmarca dins de la política de l'APB de trobar acords, tant amb la iniciativa privada com amb la pública, per impulsar usos alternatius en els fars que siguin compatibles amb la seva funció d'ajudes a la navegació i que col·laborin en el seu manteniment.