Levy insisteix en les disculpes per la confessió d'Areal i demana "unitat" al PP balear

La subsecretària d'Estudis i Programes del PP ha participat en la conferència política dels populars a Palma

La subsecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, s'ha disculpat avui pels casos de corrupció protagonitzat per dirigents del seu partit i ha destacat que Mariano Rajoy ha adoptat mesures internes i reformes legislatives perquè "no torni a ocórrer en els propers anys".

Levy ha fet aquestes declaracions amb motiu de la seva participació en la conferència política del PP de Balears a Palma després de ser preguntada per la condemna a l'exgerent autonòmic del partit, Fernando Areal, per haver  pagat en negre part de la campanya autonòmica de 2007, un fet pel qual s'ha declarat "avergonyida". "La corrupció dol, i molt, en política, i més quan succeeix a la teva pròpia casa, i, com ha succeït a la nostra pròpia casa, som els primers interessats a disculpar-nos", ha dit la dirigent popular. Al seu parer, tant el partit com el Govern han exercit la seva responsabilitat adoptant les mesures necessàries perquè "la corrupció sigui cosa del passat".

Quant als objectius immediats, Levy ha fet una crida als seus companys de Balears perquè contribueixin a recuperar "un partit fort, un partit unit".