Antoni Camps: "Han aplaudit Bauzá durant 4 anys i ara munten un espectacle lamentable"

El portaveu adjunt del PP nomenat per Bauzá carrega contra la rebel·lió interna en una entrevista a la SER

El diputat menorquí Antoni Camps, a qui José Ramón Bauzá ha nomenat portaveu adjunt del Partit Popular al Parlament per darrere de Marga Prohens, ha carregat durament contra els crítics del partit que han donat un ultimàtum al seu president perquè dimiteixi: "És vergonyós que els crítics hagin aplaudit Bauzá cobrant durant 4 anys i muntin ara un espectacle lamentable".

Aquestes declaracions les ha realitzades en el transcurs d'una entrevista concedida a l'emissora SER. Precisament, el nomenament de Camps com a portaveu adjunt pot haver estat un dels detonants de la revolta en el si del PP, ja que els crítics el veuen com un representant de l'ala més conservadora i espanyolista del partit, que entenen com el sector derrotat. Els crítics, encapçalats per Biel Company, Mateu Isern i Martí Sansaloni, demanen a Bauzá que deixi la presidència del partit en 48 hores i, si no ho fa, no garanteixen el seu nomenament com a senador.

La rèplica l'ha rebuda de Pere Rotger, també del sector crític i que fou l'encarregat de comunicar la posició dels crítics a Bauzá. En declaracions a Onda Cero, l'exbatle d'Inca ha assegurat que "la il·lusió que necessita el PP no passa per José Ramón Bauzá".