Arxivada la causa pels comentaris homòfobs al blog d'Antoni Camps

El diputat de MÉS per Menorca, Nel Martí, que denuncià el diputat popular per uns comentaris contra ell, recorre la decisió del jutjat d'instrucció

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Ciutadella ha arxivat la causa oberta contra el diputat del PP Antoni Camps per injúries contra el diputat de MÉS per Menorca, Nel Martí. Camps havia estat imputat arran de la denúncia del parlamentari ecosobiranista per uns comentaris homòfobs contra ell al blog personal del popular.

Precisament, Camps ha informat avui de l'arxivament de la causa al seu propi blog, on ha critica haver "estat sotmès, injustament, durant més d'un any, a una persecució política inhumana per part de Nel Martí". "Se m'ha insultat per xarxes socials i se m'ha titllat d'homòfob en innombrables ocasions", relata el popular, que afegeix que Martí "ha demostrat ser una mala persona, rencorosa i nociva".

Per la seva banda, Martí ja ha presentat recurs contra la interlocutòria dictada pel jutjat d'instrucció d'arxivar la causa i contra la decisió de la jutge de no admetre la proposició de diligencia de prova demanada per determinar qui és la persona que es troba darrera el nick anònim. De fet, un dels arguments de l'arxiu és no haver pogut identificar l'usuari anònim que realitzà els comentaris com a Antoni Camps, tal i com sosté la denúncia de Nel Martí.

Els fets de la causa es remunten a un any enrere. Al blog del diputat menorquí es van emetre de manera anònima uns comentaris en contra de Martí, comentaris que després també van ser difosos a través del compte personal de Twitter de Camps. El parlamentari popular va declarar pel cas el mes de juny, quan digué que no és cert que fos un comentari seu i que "el comentari no feia referència expressa a Nel Martí, encara que ell s'ho prengués com una qüestió personal". "El comentari despectiu va ser esborrat en el mateix instant en què en vaig tenir notícies, amb prou feines va estar penjat al meu blog cinc hores", afegí en la seva declaració.