El PP assenyala que la pujada d'imposts "aturarà la reactivació econòmica"

El diputat del PP Antoni Camps ha assegurat que la pujada d'imposts que recull el projecte de pressuposts aprovat avui pel Govern d'esquerres "recau bàsicament a les classes mitjanes" i "aturarà la reactivació econòmica".

La política econòmica reflectida als primers pressuposts del Govern del Pacte "provocarà més atur i no soluciona els problemes dels ciutadans", ha dit Camps en una anàlisi d'urgència del PP després de conèixer les línies generals del projecte. També ha lamentat el representant popular que es s'incrementi més l'endeutament de les arques autonòmiques, que s'apropa als 9.000 milions d'euros.

El diputat de l'oposició ha posat l'accent en què, malgrat els missatges del Govern, "les grans fortunes no es veuran afectades per la pujada d'imposts", perquè "no paguen IRPF". "Les classes mitjanes de balears estaran en una situació molt més difícil a partir de l'any que ve. Viure a Balears serà molt més car", ha recalcat.

Castigar "treballadors amb bons sous"

Per a Camps, augmentar la tributació del tram autonòmic de l'IRPF a els qui tinguin rendes superiors a 70.000 euros suposa castigar a "treballadors amb bons sous", no als qui acumulen les majors fortunes de les illes. "Els que tenen molts diners, les grans fortunes, no es veuen afectats per la pujada d'imposts", ha insistit el diputat menorquí del PP.