Publicitat
Publicitat

L'ARA Balears crea la figura del soci subscriptor

Vols formar part del diari, garantir-ne el futur i la independència informativa, a més de contribuir a la normalitat de la nostra llengua?

L'ARA Balears és un projecte de comunicació únic a les Illes Balears. Hereus de la tradició de la premsa escrita en llengua catalana, hem fet una aposta arriscada mirant cap al futur i cap a les noves tecnologies per continuar fent de l’ARA Balears un mitjà de comunicació modern, plural i independent, arrelat al país i fidel a la seva gent.

Després de l'aposta pel nou model i després dels excel·lents resultats recollits, volem fer créixer el projecte, millorar-ne els continguts i consolidar-lo com a mitjà de comunicació de referència. I volem fer-ho amb tu, que ens has acompanyat fins ara i que comparteixes els mateixos principis i objectius que ens han fet arribar fins a aquí.

La figura del soci subscriptor va dirigida a la gent com tu, que creu en la premsa en català feta a les Illes, que vol un diari independent dels poders polítics i econòmics, que vol un diari fet amb criteri, que vol estar informat del que passa a Balears i al món, que vol un mitjà pensat en clau de país, que vol un diari amb sensibilitat social, territorial i cultural, que s'interessa per l'opinió de destacats articulistes, que vol contribuir al debat sobre la societat que volem, que vol opinar a la nostra web sobre les notícies i els articles.

Vols fer-te soci subscriptor de l'ARA Balears? És ben fàcil. Pots ser soci subscriptor amb només una quota mensual de 9,90 euros, que s'afegiran a la teva quota de subscriptor. Pensant en totes les persones per a les quals ser subscriptor no és suficient, l'ARA Balears ha creat la figura del soci subscriptor, una figura adaptada a la gent que, com tu, es vol implicar més en aquest projecte. I tu no hi pots faltar. És per això que et convidam a formar part de la gran comunitat que és l'ARA Balears i t'oferim una sèrie d'avantatges per agrair-te el compromís i la fidelitat:

- Tindràs l'oportunitat de participar en un col·loqui bimensual amb professionals del diari (redactors, articulistes, col·laboradors) sobre temes d'interès.

- Podràs participar en una assemblea anual de socis subscriptors per avaluar la trajectòria de l'ARA Balears i aportar idees sobre temes i iniciatives a fer amb l'objectiu que el nostre diari contribueixi a pensar i millorar el país.

- Tindràs accés preferent a promocions i entrades per a espectacles i et reservarem una part dels regals per a socis subscriptors.

- Participaràs en un sorteig mensual de sopars per a dues persones.

- Sempre et tindrem en compte per a moltes més propostes que hi anirem afegint.

Ens hem proposat el repte de convertir els gairebé 2.000 subscriptors que tenim ara en 3.000 en un futur pròxim. Aquests, juntament amb els socis subscriptors, poden garantir la continuïtat de l'ARA Balears.

Si creus que és important tenir un diari en català i vols garantir-ne el futur, fes-te soci subscriptor de l'ARA Balears i fes possible la perduració d'un projecte que vols, que t'agrada i en el qual creus. L'ARA Balears ets tu.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT