ARA DIUEN QUE...

Anàlisi constitucional per Twitter

Alguns candidats aprofiten les xarxes socials no només per repiular, sinó per dir el que pensen de la Carta Magna

-- El pont de la Constitució ha coincidit enguany en plena campanya electoral i l'activitat dels polítics és aquests dies de festa, intensa. La quantitat de dinars, sopars, trobades i actes diversos contrasta amb la quietud a què els mitjans de comunicació solen afrontar aquests dies els altres anys.

-- Per cert, que si bé el candidat d'El Pi, Jaume Font, ha estat especialment prolífic durant el Dia de la Constitució mitjançant el seu compte de Twitter explicant com veu el marc constitucional, i també ha piulat a bastament el candidat de MÉS, Antoni Verger; per la seva banda, el candidat del PSIB al Congrés, Ramon Socias, no ha fet cap piulada des del 19 de desembre de 2014...

-- També a les xarxes socials, aquest diumenge, els ecologistes han retret al vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, que encara no hagi “tocat ni una coma” de la Llei de turisme que va fer Carlos Delgado i que permet que a hores d'ara zones com la Platja de Palma bullin de projectes d'ampliació d'hotels. Barceló ha respost que ja tenen “la feina en marxa”, però de moment del decret llei que anuncià el Govern per derogar els articles proconstrucció de les lleis aprovades durant la legislatura de Bauzá no n'hi ha cap notícia.