ARA DIUEN QUE

Bauzá s'hagué de conformar a anar on el PP governa en minoria

Antoni Pastor no acudí a la proclamació del nou batle de Manacor

És significatiu que José Ramón Bauzá triàs Binissalem i Andratx, dos municipis on el PP o bé haurà de governar en minoria, o bé ha hagut de pactar amb El Pi per poder-ho fer. La crisi interna el decantà per acudir a territori amic. Campos i Santanyí, els dos únics feus importants que conserven els populars, no foren els elegits tot i que la plana major del partit sí que anà a veure la proclamació de Llorenç Galmés.

 

Antoni Pastor fou el gran absent en el ple de constitució del nou Ajuntament de Manacor. El candidat d'El Pi al Consell deixà enrere aquest dissabte 12 anys de batlia al capdavant de la capital del Llevant. No fou ell qui entregà la vara de batle al seu successor, Miquel Oliver, i tampoc no fou a la Sala.

 

Per cert que, a Manacor, fou molt comentat el to correctíssim i serè de la candidata d'El Pi, Catalina Riera, en el ple de constitució. Les 48 hores prèvies havien estat marcades per l'abandó d'unes negociacions molt avançades per part de PSIB i MÉS-Esquerra.

 

No són pocs els candidats que no pensaven que acabarien fent-se seva la vara de batle i que, davant uns resultats històrics per a l'esquerra, senten ara el pes de la responsabilitat amb una barreja de lògica preocupació i il·lusió.

 

El + vist

El + comentat