ARA DIUEN QUE...

A Marratxí encara hi ha algú que vol Bauzá

Camargo, de Podem, tanca amb un "i fins aquí la roda de premsa" les preguntes incòmodes dels periodistes

—Després de les crítiques rebudes per nombrosos batles del seu propi partit que volen que parteixi, el president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha rebut almanco un suport explícit. Es tracta del batle en funcions de Marratxí, Tomeu Oliver, que en la roda de premsa que ha ofert per anunciar que abandona la política i en la qual era present Bauzá, li ha mostrat el seu "suport absolut" i ha dit que "mereix més respecte". Oliver va ser el substitut escollit per Bauzá a Marratxí, on aquest començà la seva carrera política i va ser batle durant un mandat i mig.

—Ja comencen les punyides a Twitter, amb certa gràcia, entre els nous càrrecs electes de diferents partits. Aquest dijous ha estat el candidat de MÉS a Cort, Antoni Noguera, qui ha contestat l'enllaç de l'ARA Balears sobre les declaracions de la del PP, Marga Durán, en les quals afirmava que "Palma em necessita a jo com a batlessa" davant la "farsa del canvi" de l'esquerra. "Ànims, Marga", li ha contestat Noguera, amb un tuit que després ha estat molt mencionat. La popular no ha perdut l'humor i després li ha donat les "gràcies" al de MÉS pels ànims, amb un somriure.


—No ha agradat als periodistes la manera en la qual la número dos de Podem, Laura Camargo, ha acabat la segona roda de premsa de la jornada al Parlament per donar explicacions sobre les negociacions de l'acord de governabilitat. "I fins aquí la roda de premsa", ha dit Camargo per no haver de respondre més preguntes de la premsa, que en aquell moment es dirigien més cap a l'interès sobre si Podem entrara o no al futur Govern que als acords assolits. Alguns periodistes li han fet veure que sotmetre's a una roda de premsa té aquestes coses.