ARA DIUEN QUE

Benidorm no vol ser com Magaluf

El partit de l'exbatle de Pollença, enfadat perquè s'ha retirat el Sant Crist de la sala de plens

Televisió Espanyola s'ha fet ressò aquest dimarts de la reunió dels hotelers de Benidorm per acordar mesures “anti Magaluf”. Tristament, Magaluf s'ha fet seu el pòdium del model de turisme de borratxera.

 
L'exbatle de Palma, Mateu Isern, és de viatge. Això ha fet que encara no hi hagi pogut haver el traspàs de poders habitual amb José Hila, tot i que està previst que així sigui en tornar. De moment, a les regidories tot està una mica enlaire a l'espera que es produeixi el traspàs efectiu.

 
L'augment de 3 a 5 grups municipals a Cort ha provocat algun problema d'espai a la tercera planta de la seu de l'Ajuntament, on hi ha els seus despatxos. El PP, que aquest mandat havia tingut una habitació petita, es mudarà al que ocupava el PSIB-PSOE, i Ciutadans, al que utilitzava MÉS. Els tres grups municipals que integren el nou equip de govern hauran de fer amples al petit antic despatx dels conservadors.

 

Per cert, que Ciutadans encara no ha fet acte de presència per l'Ajuntament...

 
L'entrada d'Esquerra Republicana a l'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor –integrada en coalició amb MÉS– ha fet revifar el discurs independentista a vorera de mar... El cas és que molts militants i simpatitzants d'AIPC han començat a tornar a reclamar la independència de Portocristo com a “retret” als sobiranistes després de la ruptura de les negociacions amb AIPC i El Pi. “Si defensen la independència de Catalunya”, diuen alguns, “no defensaran la del Port?”.

 

L'exbatle de Pollença –i cosí de l'actual–, Tomeu Cifre, està enfadat perquè el nou equip de govern de Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina “s'ha oblidat d'informar de la primera acció, que no va ser altra que despenjar el Sant Crist de la sala de plens just en acabar l'acte institucional i trobar-se la sala buida. En un comentari de Tots per Pollença publicat al Facebook critiquen que “aquesta acció incompleix un acord de ple de la legislatura passada, on es va aprovar que no es retiràs”.