ARA DIUEN QUE...

Califòrnia vol que el pare Serra sigui substituït per una astronauta

Francesc Fiol, que fa equip amb Mateu Isern, es reuneix amb Marga Durán al ple de Cort

—El Senat de Califòrnia va votar el mes d'abril una proposta perquè l'estàtua que el pare Serra té al Capitoli, a Washington, sigui substituïda per una altra de la primera dona astronauta, Sally Ride. Segons informava el diari 'Los Angeles Times', cada estat pot col·locar dues estàtues de dos ciutadans importants al Capitoli. Les crítiques dels nadius californians i la controvèrsia que envolta la figura del missioner petrer, explica el diari, motivà la votació, que tirà endavant a pesar de molts vots contraris dels republicans.

—Francesc Fiol, que ara fa equip amb Mateu Isern en els moviments interns que es produeixen a les files populars, ha comparegut en el ple de Cort i després s'ha reunit en els passadissos durant una estona amb la portaveu del PP de Palma, Marga Durán. No és el primer pic que es veuen, en uns contactes que no agraden del tot a la direcció del PP de Palma de José María Rodríguez, enfrontat tant amb Fiol com amb Isern. L'exdiputada Aina Maria Aguiló acompanyava Fiol, però no ha estat a la reunió amb Durán.

 —La jornada electoral catalana de diumenge es preveu històrica i ja hi ha més d'un bar de Palma, i de més enllà de la via de cintura, que ha organitzat una vetllada de seguiment de l'escrutini.

—Les fotografies que envien els serveis de premsa de les principals institucions de les Illes Balears massa sovint estan fetes amb telèfons mòbils i no tenen la qualitat adequada per poder-se publicar.

El + vist

El + comentat