ARA DIUEN QUE...

Fina Santiago, MÉS seny que ningú

La consellera demana als seus seguidors de Facebook que opinin sobre els resultats obtinguts per la formació

-- A MÉS els resultats no han caigut bé, com era d'esperar, ja que amb relació a les autonòmiques han obtingut 30.000 vots menys i no han pogut assolir el diputat. A les xarxes socials, mentre alguns destacats militants es mostraven decebuts, i fins i tot alguns 'renyaven' una mica els que els puguin criticar, la més assenyada una vegada més ha estat Fina Santiago, que ha aprofitat per demanar als seus seguidors quins poden ser els motius de no haver aconseguit prou suports.

 

-- El president del PP balear, Miquel Vidal, i l'aspirant a substituir-lo en el pròxim congrés del partit, Biel Company, aprofitaren la sessió plenària d'aquest dilluns per fer un cafè, llarg. Les cares d'ambdós expressaven preocupació. Al marge del discurs oficial, està clar que els resultats no han estat bons. 

 

-- Excàrrecs públics del PP, com ara qui va ser director de Ports i Aeroports, Antonio Deudero, o l'exregidor Fernando Gilet, es mostraren diumenge vespre molt crítics amb els resultats de la formació, especialment els obtinguts a Palma.   

 

-- Mentre Íñigo Errejón no té cap problema de parlar de País Valencià, la conselleria de Medi Ambient del Govern balear utilitza la fórmula de 'Comunitat valenciana' en les seves notes de premsa.