ARA DIUEN QUE...

L'equip de govern de Manacor canvia el pany del despatx d'Urbanisme

És una de les primeres 'mesures' del batle popular, Pedro Rosselló

Una de les primeres mesures adoptades pel nou equip de govern de l'Ajuntament de Manacor ha estat  canviar el pany del departament d'Urbanisme, tal com ha revelat l'extinent de batle Joan Llodrà en el seu mur de Facebook. Aquest era el comentari que adjuntava: "Has vist, Núria Hinojosa, quina és la primera mesura del nou govern al Departament d'Urbanisme de Manacor? Canviar el pany del despatx que hem fet servir aquests cinc mesets. 'Cree el ladrón...'.

 

-- El batle de Palma, José Hila, i regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament han realitzat aquest dilluns el curs d’Introducció a l’accessibilitat i la discapacitat, organitzat per l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat, i dirigit a personal amb responsabilitat política a l’Ajuntament. Coordinadors i directors generals, assessors de districte i gerents d’empreses municipals ja van realitzar el curs el passat mes d’octubre i avui ha estat el torn del batle i regidors. L'objectiu és sensibilitzar i conscienciar les persones que gestionen les àrees de Govern de la importància d'establir línies d'acció encaminades a fer de Palma una ciutat accessible.

 

-- A pesar que d'ençà de la seva imputació no ha estat gaire actiu, cal recordar que Pere Rotger, desimputat des d'aquest dilluns, és encara adjunt a la presidència del PP balear, juntament amb Carlos Delgado, Joaquín Pita da Veiga, María Salom, Vicent Serra, Biel Company i Mabel Cabrer.

 

-- A les vuit del matí d'aquest dilluns ja estaven reunits una quarantena de 'quadres' de MÉS, inclòs el candidat Antoni Verger, a la sala d'actes del Parlament per començar a preparar la campanya electoral.

 

-- La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, han assistit aquest dilluns horabaixa a la conferència que ha fet el tennista Rafel Nadal a Palma. Armengol ja mostrà el seu reconeixement al tennista en la primera pedra del Centre Internacional de Tennis que el manacorí fa als afores de la capital del Llevant gràcies a una llei ad hoc que declarà la infraestructura d'interès autonòmic.

 

 

El + vist

El + comentat