ARA DIUEN QUE...

Inma de Benito i Iago Negueruela berenen junts al Lírico

Cort celebrarà un ple extraordinari a petició del PP per tractar la "problemàtica social" a la Platja de Palma

—La presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Inma de Benito, i el conseller de Treball, Iago Negueruela, han berenat junts aquest dilluns al bar Lírico de Palma. La trobada entre tots dos es produeix després que el conseller anunciàs la setmana passada que el Govern vigilaria de manera especial la situació de les cambreres de pis dels hotels, perquè no es produeixin casos d'explotació laboral com els que s'han denunciat en els darrers mesos. Des del canvi polític a les institucions després de les eleccions, la presidenta dels hotelers s'esforça a mantenir un contacte directe amb tots els nous representants.

—L'Ajuntament de Palma celebrarà el proper dilluns dia 14 un ple extraordinari per tractar "l'augment de la problemàtica social" al nucli turístic de la Platja de Palma. La sessió se celebrarà a petició del grup municipal del PP que, passats poc més de tres mesos d'ençà de les eleccions, considera que "l'alarma social" pels problemes d'inseguretat i incivisme són fruit de la gestió del nou equip de govern de Cort. Els populars apunten a la responsabilitat de distints regidors, però també sol·licitaran la compareixença del batle, José Hila, perquè doni explicacions. El PP, a més, demanarà que no es derogui l'ordenança cívica, tal com s'ha anunciat.

—Després de l'èxit de  la primera batalla entre Canamunt i Canavall celebrada diumenge, el col·lectiu organitzador, Orgull Llonguet, ha fet un comunicat oficial en el qual ha donat les gràcies a tots els "llonguets" que participaren a la festa i a particulars i col·lectius que feren possible "aquesta bogeria". "D'aigua n'hi va haver per na Bet i sa mare", acaba dient el comunicat, "tanta com de somriures i bon ambient, i això és el que ens fa tenir ganes de seguir fent feina. Ni Canamunt, ni Canavall. Palma ha guanyat".