ARA DIUEN QUE...

Lladó s'enfanga a Twitter

Primer el president d'Esquerra diu que passaria "de puntetes" per l'acte central de Guanyem perquè és "molt IU" i després els acaba donant suport

- El president d'Esquerra a Mallorca, Joan Lladó, ha fet un sorprenent tuit aquest dimecres sobre el míting que dilluns farà Guanyem, la plataforma liderada per Esquerra Unida en la qual hi ha militants d'Esquerra com a candidats. “Crec que l'acte central és molt IU”, afirmava l'independentista. “Potser no en fem gaire difusió. Passem-hi de puntetes... Trob jo. Vaja...”, deia el president d'Esquerra. La publicació d'aquest comentari en obert ha provocat sorpresa entre els tuitaires i algun comentari. Lladó després ha esborrat la piulada i ha escrit: “No m'havia passat mai que m'entrassin al compte de Twitter...”, fet que provocat encara més comentaris. L'independentista ha volgut arreglar-ho donant “tot el suport als candidats de Guanyem aquest dilluns en el seu acte central. Només faltaria...”.

- La taekwondista Brigitte Yagüe, fitxatge 'mediàtic' del PP per a la seva candidatura autonòmica, no s'ha vist en cap acte de campanya dels populars. Tenia una explicació: estava preparant el Mundial de taekwondo que es disputa a la ciutat russa de Txeliàbinsk i que ha començat aquesta setmana amb mal peu per a la mallorquina, eliminada abans d'hora.

- La líder d'UPyD, Rosa Díez, ha fet campanya aquest dimecres a Palma amb la seva candidata autonòmica Natalia Prieto. Damunt d'un banc de pedra ha protagonitzat un míting a la Porta de Sant Antoni de Palma davant un reduït grup de persones. La dirigent d'UPyD s'ha reunit avui amb els militants i simpatitzants que li queden després de la fugida que s'ha produït cap a Ciutadans. Abans de la reunió ha evitat Ciutadans i ha carregat contra el PP, que s'ha demandat contra el seu partit per haver-los dit “lladres” per Twitter. “Seria curiós que UPyD fos el primer partit condemnat per la caixa B del PP”, ha dit la diputada al Congrés.

El + vist

El + comentat