ARA DIUEN QUE

Noguera fa broma amb David Abril

Marga Prohens diu que seria "lògic" que Bauzá fos el portaveu de l'oposició, un extrem que no està gens clar

Malgrat la tensió per les negociacions i el compte enrere que s'ha iniciat fins dissabte, quan s'han de constituir els ajuntaments, els dirigents de MÉS no perden el bon humor. Així s'ha pogut comprovar quan, iniciada l'executiva de MÉS que s'ha fet aquest dilluns, el cap de llista a Cort ha enviat un tuit amb una imatge de David Abril, a qui qualificava com a “Lenin”. El tuit ha provocat un seguit de comentaris en broma sobre els canvis de noms de carrers i de ciutats que es podrien fer.

La portaveu adjunta del grup popular, Marga Prohens, ha avançat aquest dilluns que José Ramón Bauzá serà el candidat del PP a la investidura, una situació que ja es preveia. Però també ha dit que seria lògic que ell fos el portaveu de l'oposició, una situació que no està tan clar quan ja ha anunciat la intenció d'abandonar la presidència del partit. Sobre el congrés extraordinari, cap novetat.

La secció local d'Esquerra Republicana a Santanyí ha quedat dissolta per unanimitat i la seva executiva ha dimitit. L'objectiu és demanar la dimissió de l'actual permanent de la formació a Mallorca i convocar un congrés. Joan Lladó anuncià la setmana passada que el congrés d'Esquerra a les Illes es farà entre el setembre i octubre, i que ell se'n va. Esquerra Republicana s'ha presentat a Santanyí amb Alternativa, una formació que integra també gent del cercle de Podem, i on han tret 3 regidors.

Un dels mètodes més comuns practicat pels candidats a batle de la Part Forana que tenen a les seves mans els acords de govern però que no en volen donar cap detall és el de no respondre. Alguns no contesten als periodistes. D'altres ni tan sols als membres de la resta d'agrupacions que intenten esbrinar si ja han decidit quin primer edil investiran dia 13, jornada en què es constitueixen els consistoris. És el cas del candidat d'El Pi a Muro, Miquel Porquer, que ja no és tresorer insular del partit.

 

El + vist

El + comentat