ARA DIUEN QUE...

Mig equip de govern de Manacor va a fer feina el 12-O

Els regidors de MÉS-Esquerra han treballat aquest dilluns festiu perquè asseguren que no tenen "res a celebrar"; els que han aprofitat la festivitat han estat els socis de PSIB i Volem

-- A Manacor, el batle, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra), ha anat a fer feina aquest dilluns dia festiu. Ha advertit per les xarxes socials que ell, dia 12 d'octubre, no té res a celebrar. De fet, els regidors de MÉS-Esquerra han mantingut aquest dilluns matí una reunió a l'Ajuntament. Els socis de govern de PSIB-PSOE i de Volem no han treballat.

 

-- Per cert, que parlant de la capital del Llevant, crida l'atenció el silenci que manté l'Ajuntament de Manacor respecte de la polèmica suscitada entre la comunitat educativa arran de la petició d'escolarització tardana de vuit nins magribins i que serà abordada aquest dimecres en una reunió amb el conseller d'Educació, Martí March.

 

-- Després que ARCA hagi defensat, per sorpresa de molts, el manteniment del monument de la Feixina, el col·lectiu Padrines i Padrins Flauta de Mallorca ha manifestat el seu suport “a la decisió democràtica de l'Ajuntament de Palma d'enderrocar el monument feixista existent a la Feixina consistent en un monòlit que recorda l'Espanya negra”. Insten l'equip de govern a complir la decisió “amb la major celeritat possible”.

 

-- Per cert que el col·lectiu Arran Palma ha penjat anit passada a aquest monument un cartell que deia "No és memòria històrica, és feixisme".

 
-- El professor i membre de UOB Ensenyament Jaume Sastre ha rebut aquest dilluns el premi Jaume d'Urgell, que atorga l'Ajuntament de Balaguer a les persones o entitats que han contribuït a l’enfortiment i projecció de les relacions culturals dels Països Catalans i a la llengua catalana. No és el primer mallorquí que rep aquest guardó, ja que el 1996 el premiat fou Cristòfol Soler.

 

-- El nombre de centres educatius que ha manifestat interès a l'Assemblea de Docents per acollir una urna aquest dimecres 14 i dijous 15 creix. De moment, només a Mallorca el col·lectiu ja ha comptabilitzat 67 escoles i instituts que sotmetran a votació l'Acord Marc d'Educació negociat amb Martí March.

 

El + vist

El + comentat