ARA DIUEN QUE...

'Pavarotti' empra la bandera espanyola per cridar l'atenció a la festa del Much

Un bar de Palma, el Gaudi, fa gala del seu 'gonellisme' en la respota a la crítica d'un client a TripAdvisor

- Un altre batle, el sineuer Pep Oliver 'Pavarotti' (El Pi), va voler fer de provocador divendres durant la festa del Much, quan va exhibir una bandera espanyola per la finestra de l'Ajuntament. Els assistents feren poc cas de la bandera, que també serví per decorar les fotos de Pavarotti amb els dos exbatles de Montuïri, Biel Mates i Joan Antoni Ramonell (PP). A cap dels tres no semblà que els afectassin les crítiques incloses en el parlament de la pregonera, la glosadora Maribel Servera.
 
- El batle de Vilafranca, Montserrat Rosselló (Partit per al Poble), utilitzà xofer i cotxe oficial per assistir a la constitució de l'assemblea de batles i batlesses de Mallorca, divendres a Raixa. El cotxe era el tot terreny de la Policia Local del municipi, i el xofer, un agent. Els altres primers edils que assistiren a l'acte a la finca pública optaren pel vehicle particular. A algun d'ells, com el de Manacor, Vilafranca els venia de passada i haurien pogut passar a cercar Rosselló sense fer voltera.
 
-Sembla que la màxima comercial "el client sempre té la raó" està desapareixent d'alguns establiments de Ciutat. El responsable del bar terrassa Gaudí, situat a la plaça de la Quartera, va fer gala del seu gonellisme i d'una educació més que millorable en la resposta a la crítica que un client havia fet a Tripadvisor.
 
- El nomenament del personal eventual del Consell de Mallorca publicat en el BOIB de dijous contenia algun error en les retribucions anuals. Els afectats hauran de demanar-ne una rectificació, poc popular, ara que els sous dels assessors i els seus mèrits protagonitzen el debat públic.