ARA DIUEN QUE...

El PSIB farà pagar cinc euros per assistir a la festa d’Armengol

Els diputats retransmeten el debat d'investidura per Twitter

El PSIB ha enviat una invitació a militants i simpatitzants per assistir a l’acte institucional de presa de possessió de Francina Armengol com a presidenta del Govern, que es farà dijous a les 19.30 hores al pati del Consolat de la Mar. En la invitació dels socialistes també es convida a la festa que després farà el partit a Es Baluard, però s’especifica que s’hauran de pagar cinc euros per assistir a la festa i que es poden adquirir els tiquets a la seu del partit.

 
La sessió del debat d'investidura ha estat retransmesa per les xarxes socials per part dels diputats més tuitaires, com  David Abril i Margalida Capellà (MÉS), i  Carlos Saura (Podem). D'altres, en canvi, com el popular  Antoni Camps –també habitual de les xarxes–, no han piulat avui. José Ramón Bauzá, que fou molt actiu durant el seu mandat, tampoc no ha fet servir el seu compte des de divendres.

 
Per cert que la diputada ecosobiranista Margalida Capellà ha corregit, precisament per Twitter, el diputat de Podem Alberto Jarabo. Aquest ha dit en el seu discurs que la biblioteca del Parlament s'hauria d'obrir al públic. Capellà li ha respost que

 


La Policia Local de Palma ha contestat a l'envestida del fiscal Anticorrupció Miguel Ángel Subirán que l'agressió a un detingut al maig de 2011 al quarter de Sant Ferran és “un fet aïllat” i que no hi havia precedents d'un assumpte de tanta gravetat. El fiscal no just criticà que els policies jutjats continuaren exercint les seves funcions (com per exemple la conducció de detinguts), sinó que va afirmar que la tranquil·litat dels companys dels policies davant l'agressió que s'estava produint fa sospitar que aquests comportaments poguessin ser “habituals” a Sant Ferran. La Policia Local s'ha sentit dolguda per aquestes afirmacions del fiscal i assegura que són els primers que actuaren davant aquella agressió posant els fets en coneixement de la justícia, al temps que reclama que els casos oberts es resolguin com abans millor. Ningú no discuteix que a la Policia Local la major part dels seus membres són bons professionals al servei de la ciutadania, però és cert que cal depurar responsabilitats i apartar aquells –com menys millor, evidentment– que estan embrutant la imatge de la Policia Local de Palma. A aquests és als que es referia el fiscal Subirán, no a tot el col·lectiu.

 

 

 

El + vist

El + comentat