ARA DIUEN QUE...

Palma tindrà un batle de Podem durant uns dies

El president del PP balear reconeix que el Govern d'Armengol s'esforça a fer-ho bé, però que fa massa via a derogar lleis

— La setmana que ve, durant uns dies, Palma tindrà un batle de Podem. José Hila (PSIB), que se n'ha anat de vacances durant dues setmanes, ha deixat un decret de batlia pel qual, en la seva absència, delega totes les seves funcions i atribucions en el segon tinent de batle, Antoni Noguera (MÉS), que assumirà pròpiament el càrrec d'aquí a dos anys, però també en el primer tinent de batle, Miquel Comas, de Som Palma, la marca municipal de Podem. Noguera és batle en funcions des d'aquest dilluns i fins dissabte, mentre que Comas ho serà entre el proper diumenge i fins dia 23. 

— El president del PP balear, Miquel Vidal, ha reconegut en una entrevista a la Cadena Ser que el nou Govern de Francina Armengol s'està esforçant a fer bé la feina, encara que considera que fa massa via a derogar lleis de l'Executiu anterior. Qüestionat sobre la reunió mantinguda pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, amb Rodrigo Rato, el president dels populars considera que "els polítics hem de ser honrats, i també semblar-ho", però matisa que creu que s'ha de valorar "l'amistat entre dues persones".

— Podem durà a terme aquest divendres la primera assemblea del seu nou Cercle Jove de Mallorca. Es tracta d'una mena d'organització juvenil de la formació, com les que tenen altres partits. La iniciativa arriba setmanes després de la presentació de MÉS Joves, l'organització juvenil dels ecosobiranistes. L'assemblea de Cercle Jove de Mallorca tindrà lloc al parc de les Estacions de Palma a les 19 hores.