ARA DIUEN QUE

Pericay no sap com funciona el Parlament

La decisió de no reduir el nombre d'assessors a Cort i a la cambra autonòmica sorprèn

 

El diputat i cap de llista de Ciutadans, Xavier Pericay, demostrà aquest dimarts en la ronda de consultes amb la presidenta del Parlament per proposar un candidat a la presidència del Govern que desconeix el reglament de la institució. Pericay anuncià als periodistes, després d'haver parlat amb Xelo Huertas, que no es presentaria com a candidat. El polític no sap que és la presidenta qui proposa els candidats i que, difícilment, en proposaria un que només té tres diputats.

 

Alberto Jarabo no deixa enrere la seva trajectòria com a documentalista i realitzador audiovisual. En la roda de premsa en què ha presentat els resultats de l'enquesta feta pel seu partit a les bases, ha intentat que els camerògrafs de les televisions tinguessin un bon pla televisiu. No es conformava amb un fons blanc.

 

Sectors progressistes estan decebuts per la decisió de la Mesa del Parlament i del nou equip de govern de l'Ajuntament de Palma que no s'abaixarà el nombre d'assessors en aquestes dues institucions. A Cort fins i tot n'hi haurà dos més que en el mandat de Mateu Isern. Els arguments dels polítics es basen en el fet que els grups parlamentaris han passat de tres a set, i a Cort els grups municipals s'han incrementat de tres a cinc.