ARA DIUEN QUE...

A Pilar Carbonell també li cerquen tuits

Bauzá pren possessió aquest dijous com a senador i s'especula que pot dimitir com a president del PP balear després de fer-ho

— A la nova directora general de Turisme del Govern, Pilar Carbonell, ja li han fet una recerca de tuits antics. No han estat usuaris de Twitter especialment significats a la dreta, precisament, sinó reconeguts usuaris d'esquerres, que així han volgut qüestionar el seu nomenament per part del vicepresident Biel Barceló (MÉS). A l'expresidenta de CAEB Restauració li han retret piulades amb crítiques a algunes decisions preses pels nous governs d'esquerres, com la possibilitat d'eliminar les terrasses al Born o punyides contra Podem. També li han retret que només s'expressi en castellà a les xarxes, que estigués en contra de l'obligació dels comerços de retolar en català acordada pel Pacte anterior o que hagi estat present en actes del PP.

— Un altre càrrec nomenat per Biel Barceló, el nou director general d'Innovació Tecnològica, Benjamí Villoslada, ja va advertir després de fer-se públic el seu nomenament que no pensava esborrar cap tuit. Villoslada s'ha mostrat molt crític i punyent a les xarxes, entre d'altres qüestions, contra de les polítiques del PP balear durant els darrers quatre anys.

— José Ramón Bauzá, juntament amb Francesc Antich, prendrà aquest dijous possessió del càrrec com a senador autonòmic en representació de Balears. Bauzá començarà així la seva etapa a Madrid, i dins el PP balear s'especula que pot aprofitar aquest moment per presentar finalment la dimissió com a president del partit i obrir el procés per triar el seu substitut interí fins a la realització del congrés.

— El president del Mallorca, Utz Claassen, vol reunir-se aquest divendres un altre pic amb el batle de Palma, José Hila, per poder tractar alguna mesura a l'estadi de Son Moix per apropar les graderies al terreny de joc. Des de Cort ja han advertit al Mallorca que el Consell Superior d'Esports no ha autoritzat un gir de 90 graus del camp, com pretenia fer l'alemany de manera urgent. En tot cas Claassen vol esgotar les possibilitats i tenir una resposta definitiva perquè la qüestió té aturat l'inici de la campanya de socis del Mallorca, perquè no se sap encara quina configuració de les graderies hi haurà.

El + vist

El + comentat