ARA DIUEN QUE...

La Policia obliga els propietaris d'una finca per on discorre un camí públic a deixar passar els excursionistes

La denúncia l'ha feta el director de l'IEB, Josep Ramon Cerdà, en el camí de s'Escolta a Valldemossa

– El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Josep Ramon Cerdà, i el director general de Comunicació de l'Ajuntament de Palma i reconegut excursionista, Joan Carles Palos, han denunciat avui el tancament d'un camí públic a Valldemossa mentre feien el camí de s'Escolta. Finalment, els excursionistes han pogut passar després que han cridat la Policia Local i ha anat al lloc dels fets juntament amb un regidor de l'Ajuntament. Els propietaris de la finca per on discorre el camí públic s'han negat a posar-se al telèfon per parlar amb el batle, Nadal Torres (Grup Independent de Valldemossa), però tanmateix han hagut d'obrir la barrera que havien col·locat i tancat.


– La presidenta Armengol ha anat aquest matí a la missa que ha oficiat el bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, per celebrar la canonització de sant Juníper Serra. Després de la missa, Armengol i el batle de Petra, Salvador Femenias (El Pi), han anat a la plaça del Pare Serra, on s'ha fet un homenatge a les persones que han impulsat la canonització del sant petrer. La presidenta i el batle han participat en l'ofrena floral que s'ha fet davant el monument a Juníper Serra. Armengol ha lloat, durant l'acte, la figura del controvertit sant.

 
– Per cert que, parlant de misses, el nou regidor de MÉS a Muro, Miquel Àngel Tortell, s'ha queixat aquests dies per les xarxes dient que "fa quatre mesos que som regidor de MÉS –a l'oposició– i l'Ajuntament de Muro m'ha convidat a més misses que no a reunions de feina. 'Más de lo mismo'".

 

– Na Catalina i en Vicenç, la geganta i el gegant del Convent i de tot Manacor, han estat convidats aquest cap de setmana a la XVII Trobada gegantera del barri barceloní de Sarrià, on han viatjat en companyia del batle, Miquel Oliver.