ARA DIUEN QUE...

Vicens recicla papers a la carretera de Sóller

L'exconseller insular de Territori gaudeix ja del tercer grau penitenciari

– L'exconseller insular i exdiputat del Parlament per Unió Mallorquina Bartomeu Vicens ha estat vist aquest dimarts al polígon de Son Rossinyol, on anava a cercar un familiar. L'expolític, en tercer grau penitenciari, duia el maleter del cotxe carregat de papers per reciclar. El contenidor, justament, està situat a l'altra banda de la carretera de Sóller, on el qui fou portaveu d'UM va entrar fa més de 5 anys condemnat pel cas Son Oms.

– Silvia Limones i el seu segon premi de la loteria de Nadal han donat molt de joc aquest dimarts al Parlament. La diputada socialista s'ha assabentat de la notícia just abans d'intervenir en el debat de pressuposts, amb la casualitat afegida que era la primera vegada que pujava al faristol de la Cambra. Just després d'ella ha fet ús del seu torn Biel Company, qui li ha demanat que donàs els doblers guanyats a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, "ja que el conseller (Vicenç Vidal) els necessita". Continuant la broma, en el torn de rèplica, Limones s'ha dirigit a Company i li ha advertit que "no hem de mesclar les coses", comentari que ha provocat les rialles i els aplaudiments dels diputats.

– Per cert, el mateix Biel Company apel·lava a la ironia quan se li demanava pels resultats electorals a les Balears. No destil·lava precisament eufòria pels tres diputats aconseguits pel seu partit (PP) "però n'hi ha que estan pitjor", sentenciava al·ludint als socialistes.

– El PP ha presentat una esmena als pressuposts que proposava llevar 500.000 euros de la partida de protecció als espais naturals per mantenir el programa de neuroreflexoteràpia de la Fundació Kovacs. L'esquerra l'ha rebutjada.