ARA DIUEN QUE...

El currículum de Marga Durán va creixent

SOS Can Vairet es queixa de la manca de mesures de protecció ambiental anunciades a Calvià

— El PP de Palma ha decidit fer públics els currículums dels seus regidors a Cort per denunciar que l'equip de govern de Cort no hagi fet encara el mateix amb els dels seus membres, la qual cosa consideren una "manca de transparència". Dels currículums dels populars no hi ha gaires sorpreses respecte del que ja se sabia –ja es feren públics durant la campanya electoral–, a excepció del de la portaveu popular, Marga Durán, que va creixent. Si quan accedí al càrrec de presidenta del Parlament, a finals de 2012, només acredità el Batxillerat i experiència en un restaurant i una immobiliària familiar, en el currículum d'ara se la presenta com a "assessora de la propietat immobiliària (API) i tècnica comptable" i que "ha desenvolupat la seva carrera com a comptable i gerent empresarial". 

— La plataforma SOS Can Vairet, que durant molts d'anys ha treballat per preservar les zones verges que encara sobreviuen a Calvià, ha lamentat que de moment el Consistori calvianer no hagi anunciat cap mesura ambiental. Després de la reunió d'aquest dimecres amb Biel Barceló i el seu equip, SOS Can Vairet s'ha mostrat decebuda perquè, "per tal de millorar el turisme, només parlaren d'obres i d'infraestructures. Per millorar el turisme no varen anunciar ni la creació de parcs naturals, ni la protecció i rehabilitació d'una costa calvianera feta puré, ni iniciatives per protegir les reserves marines, la seva unificació i ampliació, ni varen anunciar la paralització de les obres tot just iniciades de la Marina de Magaluf".

— Francina Armengol es mostra molt activa a Twitter, fins i tot més que abans de ser presidenta del Govern. Piula sobre els actes als quals assisteix, retuiteja sobre temes que li desperten interès i fins i tot recomana llibres; el darrer: 'Dins el darrer blau', de Carme Riera.

— El Partit Popular d'Inca canviarà de seu. L'actual, situada a la plaça del Blanquer, estava sent buidada aquest dijous capvespre. El motiu que els podria fer traslladar a un lloc més modest podria ser la dificultat per pagar el lloguer, ja que els populars han vist reduïts els seus ingressos ara que han passat a l'oposició de l'Ajuntament.

— Qui accedeix a la web oficial del Reial Mallorca d'Utz Claassen s'endú alguna sorpresa, perquè en moltes ocasions dirigeix directament a la versió en alemany. Això coincideix amb una campanya amb tanques publicitàries en aquest idioma per tal d'atreure aficionats alemanys residents a Mallorca perquè se'n facin socis aquesta temporada 2015/16. En els darrers temps l'entitat mallorquinista també ha rebut crítiques pel poc ús que fa del català a través de les seves campanyes i del seus canals a les xarxes socials. 

El + vist

El + comentat