CIUTAT
Balears 03/07/2013

ARCA critica ara la pintura groga de càrrega i descàrrega al centre de Palma

L'associació assegura que les retxes en perjudiquen la imatge perquè la senyalització viària no s'adapta a un criteri patrimonial

ARA Balears
1 min

PalmaL'Associació per la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha emès un comunicat criticant les retxes de pintura groga que marquen les zones de càrrega i descàrrega de vehicles al centre històric de Palma. Ho han posat com un exemple de mala pràctica en la senyalització viària i han demanat que s'estudiï tota la senyalització del centre històric de Ciutat.

ARCA fa èmfasi en l'exemple de la pintura groga que hi ha al terra davant l'església de Santa Eulàlia, assegura que les retxes "són cridaneres" i que qui va decidir de pintar-les "no tenia criteri patrimonial". L'associació assegura que la "vulgarització" de les retxes grogues al barri vell és "un dels motls lamentables casos que trobam a Palma".

ARCA reivindica una normativa amb un únic criteri patrimonial que garanteixi la història i la imatge de Palma. També ha demanat a l'encarregat del centre històric de l'equip de govern, Joan Pau Reus, un responsable municipal que coordini totes les decisions que afectin la zona; així s'evitaria que cada departament actuàs amb independència, diu l'entitat.

stats