Armengol cita Barceló i Jarabo per preparar el curs i la reunió amb Rajoy

Es reuneixen aquest dimarts horabaixa al Consolat i el PP es queixa que no l’han convidat

La presidenta Francina Armengol ha citat aquest dimarts a l’horabaixa al Consolat als líders dels dos partits que conformen juntament amb el seu la majoria progressista, el vicepresident del Govern i líder de MÉs, Biel Barceló, i el secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo. Tots tres marcaran les prioritats per al curs polític que comença i prepararan la reunió que mantindrà aquest dimecres a Madrid la president Armengol amb el president espanyol, Mariano Rajoy. Una reunió que estarà molt centrada en la reivindicació d’un millor finançament per a Balears.

Precisament el PP, el principal partit de l’oposició, s’ha queixat aquest dimarts que no l’hagin convocat a cap reunió prèvia per preparar la cimera d’Armengol amb Rajoy. Així ho ha apuntat la portaveu parlamentària del PP, Marga Prohens, qui ha afirmat que li hauria agradat comentar amb Armengol aquesta reunió i contribuir al “front comú” acordat entre ella i els presidents dels consells per reivindicar una millora del finançament.

La presidenta del Govern té previst reunir, un per un, tots els portaveus parlamentaris el proper dilluns per exposar-los les seves conclusions de la reunió amb Rajoy, fixar les seves prioritats per al curs polític que comença i explicar-los la “mala” situació de les finances autonòmiques que s’ha trobat el seu Executiu en prendre possessió.

Més continguts de