Armengol sobre l'ecotaxa: "És una aposta valenta i decidida"

La presidenta de Balears, Francina Armengol, ha afirmat avui que el futur "impost del turisme sostenible" de Balears és una " aposta valenta i decidida" del Govern per millorar el medi ambient i el turisme de les Illes Balears, que és el "motor econòmic" de la Comunitat Autònoma.

Armengol ha presentat avui en roda de premsa l' esborrany de nou impost i ha recordat que els recursos financers de la Comunitat Autònoma són "escassos"; d'aquí la necessitat de disposar de més ingressos perquè les Illes siguin una "destinació d'èxit molts més anys". Amb els doblers que es recaptin amb aquest impost finalista es "milloraran" les Illes i se'n preservarà el medi ambient, ha subratllat Armengol, qui ha afegit que el Govern espera les aportacions de totes les organitzacions i entitats que desitgin realitzar-les. L'objectiu és "dialogar" entre tots sobre aquest nou gravamen.

La presidenta ha reconegut que aquest impost serà "molt ben vist" per alguns ciutadans i "no tan ben vist" per uns altres; tot i això, ha demanat "responsabilitat, generositat i entesa perquè aquesta comunitat autònoma viu moments apassionants i alguns de complexos", ha afirmat.

Més continguts de