Herbes aromàtiques i espècies: què ens aporten i com combinar-les

Riques en nutrients i vitamines, sovint són les grans oblidades a la nostra cuina  

Intoxicats per la felicitat?

Rafael Pardo publica el llibre ‘Felicidad tóxica’, en què alerta dels perills del pensament positiu

De jardí en jardí Diagonal enllà

Del Turó Park a Esplugues: us proposem una ruta urbana per la sortida de Barcelona

“Si no cuidem la salut mental, no aturarem el virus”

Els professionals alerten que s’ha comès l’error de menystenir l’impacte psicològic de la pandèmia

Aconsegueix amb l'ARA una col·lecció d'estris de cuina de silicona

L'oferta inclou una cassola i dos lunch boxes per portar menjar de manera segura

El vi, amb tap de suro, de rosca o en llauna?

El material utilitzat per contenir-lo no pressuposa per si sol que el vi sigui bo o dolent

Sabons sòlids per un planeta lliure de plàstics

Creix l’interès per productes d’higiene en pastilla, compactes i a granel 

La moda més enllà del gènere binari

El Museu del Disseny acull avui la jornada D-Generades per repensar moda i gènere

Phil Collins vol desnonar la seva exdona

El pelegrinatge africà que la pandèmia no atura

El Senegal celebra el Magal, un esdeveniment que busca equilibrar la salut física, espiritual, econòmica i social

Menys submises i més valentes

Creadores i jugadores intenten guanyar terreny en el sector dels videojocs

Finca Butarós 2014, del Celler Mas Llunes de l’Empordà, Gran Vinari d’Or 2020

Vilafranca del Penedès ha acollit la vuitena edició dels guardons, on per primera vegada els Clàssic Penedès han superat els caves en la categoria d'escumosos

Comprar 'vintage' en temps de covid també és possible

Els mercats de segona mà es reinventen online per seguir vius tot i la pandèmia

Macaulay Culkin ensenya la mascareta de 'Sol a casa' que et pot solucionar algun regal de l'amic invisible

L'actor triomfa amb una mascareta homenatge a la pel·lícula que el va fer famós arreu del món

Formatge artesà a tocar de casa i per a tots els gustos

Els formatgers catalans reivindiquen que les seves elaboracions mereixen un lloc a taula

10 restaurants amb 'delivery' per salvar els nostres divendres a la nit

A Barcelona i amb receptes de tot arreu, ofereixen plats per a quan el cos ja no dona ni per cuinar

La moda de luxe tornarà a brillar?

La pandèmia ha provocat caigudes de vendes i acomiadaments, però la indústria vol mantenir els clients

El Handmade Festival se celebrarà en format virtual

Serà del 16 al 18 d'octubre i comptarà amb artistes com Lyona Ivanova i Maria Hesse

Les angules tornen al plat

Comença la temporada d'aquest ingredient minúscul, considerat un tresor de la gastronomia

Lladró se submergeix en l’univers creatiu de Raluca Buzura

L'empresa de ceràmica explora la seva faceta més artística amb aquesta nova línia de joieria

El millor croissant de l'Estat és el de la pastisseria Brunells de Barcelona

El pastisser Andreu Sayó s’ha proclamat vencedor del 13è Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega

Adeu a Kenzo Takada, el discret pioner del color a París

El creador, mort per covid-19 als 81 anys, va ser el primer japonès que va triomfar a França i al món

Coco, en essència

El Palais Galliera de París dedica la primera retrospectiva a la revolucionària Gabrielle Chanel

Mor el dissenyador Kenzo Takada als 81 anys a causa del covid-19

Conegut pels seus dissenys colorits i florals, va ser un dels primers creadors japonesos que es van imposar en l'escena internacional

Montse Castellà: “Cal una perspectiva de gènere a les tradicions religioses”

Per a l’activista budista, la situació actual de pandèmia és una oportunitat per ampliar la consciència

Personalització en la seva màxima esplendor, l’emblema de la tardor de Longchamp

L'icònic Le Pliage permet un enorme ventall de possibilitats de fer-se'l únic, amb inicials incloses

Pobres dones llestes...

Sarah Paulson i la seva nòvia gestionen amb intel·ligència el seu idil·li, polèmic a causa dels 32 anys que les separen

Meditacions sobre el tapís

Aquesta artesania mil·lenària viu avui dia una revifada. En parlem amb quatre professionals catalanes que l’estan modernitzant i indaguem per què agrada tant

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | Següent >