La jutgessa envia a la presó l'home acusat de matar la seva esposa a Can Picafort

Es tracta d'un home de 29 anys que residia a Can Picafort al costat de la difunta, amb qui havia tingut una relació sentimental

La titular del jutjat de guàrdia d'Inca ha decidit enviar a la presó provisional sense fiança l'home acusat d'haver matat Olha Yuriyiuna (39 anys), que era la seva esposa. El cadàver de la dona va ser trobat el divendres dia 7 amb un cop al cap a la platja de Son Bauló (Can Picafort) i a ell se li imputa un presumpte delicte d'homicidi. La jutgessa té competències en violència sobre la dona i, per tant, assumirà la investigació del presumpte crim.

La detenció de l'acusat l'ha feta la Guàrdia Civil aquesta matinada. El sospitós, Dimitry I., de 29 anys i nacionalitat russa, residia al costat de la difunta a Can Picafort i ha estat arrestat al seu propi domicili, segons ha informat el cos armat.

Després de sis dies de recerca, els agents responsables del cas han aconseguit identificar la víctima, que va ser trobada cap a les 7.30 hores del passat dia 7 a la platja sense cap documentació i amb evidències que el seu cadàver havia estat arrossegat diverses desenes de metres per damunt l'arena.

L'autòpsia va revelar que la dona, que presentava un fort cop al cap, havia mort asfixiada al voltant de les 7.00 hores d'aquell mateix dematí.

A partir d'aquesta única dada, la Guàrdia Civil va iniciar una intensa recerca de qualsevol indici que pogués portar a la identificació de la morta per intentar aclarir les circumstàncies en què va ser assassinada.

Es va contactar amb els residents de la zona, inclosos diversos indigents que pernocten pels voltants, i amb treballadors i responsables d'establiments hotelers, centres sanitaris i d'acollida de transeünts.

Finalment, la Guàrdia Civil ha aconseguit identificar la dona i ha trobat indicis que l'autor de la seva mort ha estat el seu marit, encara que no ha facilitat més informació sobre el desenllaç de la investigació. El cas, que s'instrueix un jutjat d'Inca, està sota secret de sumari.