L'Assemblea de Docents s'adreça a les famílies davant "l'estratègia" del Govern per "desfer la complicitat i unitat" del sector educatiu

El col·lectiu ha sol·licitat a la Conselleria que els doblers que s'ha estalviat amb els sous dels vaguistes es destinin a ajuts de menjador

A poques hores de la cinquena reunió entre els comitès de vaga i la Conselleria d'Educació, l'Assemblea de Docents ha fet un comunicat en què s'adreça a les famílies. A la carta, els docents reconeixen el paper que tenen els pares i mares en "la lluita per una educació de qualitat per a tothom".

Així mateix, reconeixen que "ens trobam en un moment difícil davant l'actitud de la Conselleria i del Govern de boicotejar qualsevol possibilitat de cercar una solució negociada a aquest conflicte". Lamenten que els representants d'Educació decidissin dilluns ajornar la següent reunió 48 hores, la qual cosa asseguren que és una "estratègia de dilació" per cercar el desgast dels vaguistes i "desfer la complicitat i la unitat d'acció que hem tingut entre els diferents sectors de la comunitat educativa".

L'Assemblea de Docents assegura també, davant aquest escenari, que desitja que tot torni a la normalitat com més aviat millor i que fa tot el que està a les seves mans per trobar una "solució beneficiosa".

Els docents informen que han sol·licitat a la Conselleria d'Educació que els doblers que s'han estalviat dels mestres i professors en vaga es puguin destinar a pagar ajuts de menjador, llibres de text i transport.

El + vist

El + comentat