L'Atlètic Balears completa la seva defensa amb el fitxatge de David Prieto

Els 'balearicos' arriben a un acord per una temporada amb el central sevillà, que ha jugat sis cursos a Primera i a competicions europees

L’Atlètic Balears ha arribat a un acord amb David Prieto (02/01/1983), defensa central, per a la temporada 15/16. El sevillà arriba al club blanc i blau procedent del Reial Múrcia i atresora una gran experiència a Primera Divisió amb sis temporades en la màxima categoria i, a més, ha estat campió de dues Europa League, una Supercopa d’Europa, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya sempre amb el Sevilla FC. Serà presentat aquest dimarts, 7 de juliol, a les 12 h a Son Malferit.

El central espanyol ha format part de les files del Sevilla FC, Xerez, Tenerife, Còrdova, Lugo i Reial Múrcia, per la qual cosa la seva trajectòria s’ha desenvolupat principalment a la Primera i Segona Divisió espanyola. En la màxima categoria ha jugat gairebé 100 partits entre el Xerez (50) i el Sevilla FC (41); a Segona ha disputat més de 75 partits entre el Sevilla Atlètic (26), el Còrdova (26), el Tenerife (20) i el Lugo (4). En darrera temporada a Segona Divisió B també tenia una gran participació després d'haver-hi jugat 31 partits amb el Reial Múrcia.

David Prieto assegura que està “molt feliç de poder formar part de l’Atlètic Balears en aquest projecte tan il·lusionant per a aquesta temporada”. Per la seva banda, el director esportiu de l’entitat, Patrick Messow, està “satisfet de poder tenir David perquè és un gran defensa que atresora molta experiència. Estam molt agraïts que ens hagi triat per dur a terme el projecte d’aquesta campanya. David ha demostrat tant a Primera com a Segona les seves qualitats: és un lluitador i aquest reforç ens assegura una major solidesa defensiva respecte de l’any anterior. Ell està molt motivat i vol implicar-se al màxim en aquest projecte, així que farem una passa de qualitat important a la plantilla”.

A més, el responsable de l’àrea tècnica anuncia que “després de l’arribada de Benedikt, Michael i ara David, hem completat els nostres reforços en defensa”.

El + vist

El + comentat