L'Atlètic Balears suma els tres primers punts a casa

Guanya per 2-1 l'Eldense en un partit amb patiment fins al final

Ara Balears
Moment del partit entre l'Atlètic i l'Eldense

PalmaPatida victòria en l’estrena a casa per 2-1 davant el CD Eldense amb un gol de penal de Fullana i un altre de preciosa factura de Chando. El quadre 'balearico', sense brillar, ha assolit tres importantíssims punts davant un rival que des del minut 41 jugava amb deu efectius després de l’expulsió de Gotor.

Fins a la represa no arribà l’acció. Cañadas posà a prova Pliquett amb un fort xut que acabà en córner i Thilo ho intentaria de falta directa però no arribà tampoc el gol. Fou al minut 57. Urzaiz cometia penal sobre Thilo que Fullana convertia des dels onze metres i pujava el primer gol al marcador (1-0).

Siviero cercaria noves idees en el canvi de Casares per Tim; arribaria una nova ocasió de Kike per banda esquerra i al minut 70 arribaria el segon gol de l'horabaixa. Esteban rubricava un gran centre per banda esquerra que Chando, d’esperó, enviava al fons de la xarxa (2-0). L’alegria duraria poc, ja que Diego Piquero, en els seus primers minuts sobre el terreny de joc, aprofitaria una errada dels blanc i blaus per anotar el gol que escurçaria distàncies (2-1). Tot i així, molt seriosos i clars en defensa, aconseguien culminar el partit mantenint el resultat a favor (2-1).