NOMENAMENTS

Biel Barceló s'envolta d'independents

Situa Pilar Carbonell de directora general de Turisme de la Conselleria i Benjamí Villoslada com a responsable de Desenvolupament Tecnològic

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, s'envolta d'independents amb projecció en sectors concrets, com el turístic o el tecnològic, i els situa com a directors generals a la seva Conselleria. El Consell de Govern nomenarà divendres tres directors generals d'aquesta Conselleria que són independents: Pilar Carbonell com a directora general de Turisme; Benjamí Villoslada com a director general de Desenvolupament Tecnològic i Félix Pablo com a director general de Fons Europeus.

Pilar Carbonell (Palma, 1972) és empresària i propietària dels restaurants +Ntral. Fins l'any passat va ser presidenta de l'Associació de Restauració de Mallorca, que pertany a la patronal CAEB. Ara serà directora general de Turisme del Govern.

Benjamí Villoslada (Palma, 1964) és programador, dissenyador, activista del software lliure i ha fet incursions en el món de la ràdio i la televisió. L'any 2005 va crear, juntament amb Ricardo Galli, Menéame, un sistema d'autopromoció de notícies. Ell es defineix com a 'bitòleg' i 'toter'.

Félix Pablo és llicenciat en Economia i soci fundador de l'empresa Regio Plus. Té 15 anys d'experiència en la consultoria de Fons Europeus i ha participat en més de 80 projectes per a diferents administracions públiques d'Espanya i la Unió Europea.

A banda d'aquests tres nomenaments, que es faran efectius divendres, Barceló situarà al capdavant de la darrera direcció general que li queda per cobrir, la d'Innovació i Recerca, Immaculada Salamanca, que va ser directora gerent del Consorci de Transports de Mallorca en el Pacte anterior. Salamanca, que a diferència dels altres directors generals milita a MÉS, té el títol superior de Turisme, una llicenciatura en Documentació i un màster en Gestió estratègica de la informació i el coneixement de les organitzacions. Ha treballat a la Fundació Bit.

Ara per ara, però, Barceló només ha nomenat el secretari general de la seva Conselleria, Pep Mallol, i ha situat Tonina Ferrà com a cap de gabinet i Toni Sansó com a assessor.

Més continguts de

El + vist

El + comentat