FÓRMULA 1
Societat 08/05/2013

La ciutat de Barcelona viurà l’ambient de la Fórmula 1 amb el BCN Fan Fest

Des del dijous fins al diumenge, als Jardinets de Gràcia hi haurà un 'village' dedicat al motor per als aficionats a la Fórmula 1

Ara
1 min
Cartell del BCN Fan Fest

BarcelonaLa ciutat de Barcelona viurà aquest cap de setmana el Gran Premi de Fórmula 1 com no ho ha fet mai, ja que enguany ha preparat el BCN Fan Fest, un 'village' als Jardinets de Gràcia que respon a la voluntat de l'Ajuntament de Barcelona de fer que la Fórmula 1 arribi a la Ciutat Comtal.

El BCN Fan Fest serà un esdeveniment de caràcter lúdic totalment gratuït, obert des del dijous 9 de maig fins al diumenge 12 de maig. L'horari serà de 10 a 20 hores cada dia, excepte el diumenge, que serà 10 a 17 hores.

Els assistents podran gaudir d'experiències vinculades al motor de la mà d'algunes marques i sobretot participar en promocions i guanyar premis interessants. El BCN Fan Fest compta amb la col·laboració de Seat, que portarà una exposició de cotxes i oferirà la possibilitat de provar les darreres novetats de la marca; Hot Wheels, que oferirà activitats de lleure infantils amb simuladors 3D i circuits de joguina; McGregor portarà un simulador i un 'show car' Williams de Fórmula 1; el Banc Santander situarà un 'motorhome' amb simuladors de F-1, un podi i altres activitats de realitat augmentada perquè els aficionats puguin fer-se fotos i, per als més petits, un circuit inflable. Per últim, l'Ajuntament de Barcelona tindrà un estand amb els esdeveniments de caràcter internacional que se celebraran aquest any a la ciutat, com els X Games o els Campionats del Món de Natació, a més del GP de F-1.

stats