Societat 13/09/2013

Del Born a 'El llac dels cignes'

Teatre, música, esport i dansa, entre les propostes d'oci que Barcelona ofereix aquest cap de setmana

Ara
2 min

BarcelonaEl cap de setmana del 14 i 15 de setembre arriba carregat de propostes per gaudir de l'oci a Barcelona. Teatre, música, esport o dansa, hi ha propostes per a tots els gustos. Dins la commemoració dels fets de 1714, la representació de l''Auca del Born', al Born Centre Cultural, ofereix un espectacle de 48 microescenes que trasllada el públic a la Barcelona del segle XVIII. Teatre i museu, ja que al recinte s'ha instal·lat un espai d'exposicions que mantindrà les portes obertes al públic fins al 29 de setembre.

El cap de setmana també dóna el tret de sortida als primers actes de les Festes de la Mercè 2013. Aquest diumenge 15 té lloc la tradicional Cursa de la Mercè, que enguany ha aconseguit un rècord d'inscrits de 17.000 participants.

Per als amants del hip-hop, el CCCB organitza un any més l'Hipnotik Festival, una jornada plena de música, competicions, balls, conferències, exposicions i audiovisuals, i que compta amb les actuacions de Mala Juntera, Duo Kie, Piezas o Suite Soprano.

Finalment, encara és a la cartellera 'El llac dels cignes', a càrrec del prestigiós Ballet Nacional de Cuba i dirigit per la cèlebre Alicia Alonso.

Teatre i cinema

Més enllà dels espectacles o festivals puntuals, els teatres i cinemes de Barcelona ofereixen una oferta molt variada. Jordi Bosch i Jordi Boixaderes actuen a La Villaroel amb 'El crèdit', Santi Millán al Club Capitol amb 'Comedy Zoo'. Al Lliure de Montjuïc es pot veure 'Un trozo invisible de este mundo', al Condal 'El diario de Adán i Eva', i a la Sala Beckett 'Este no es un lugar adecuado para morir'. Pel que fa a la gran pantalla, aquest cap de setmana s'estrena 'Bajarí', d'Eva Vila, i 'Asalto al poder', de Roland Emmerich, entre d'altres.

stats