Exposició 'Apunts (a punt) per al decreixement'

La Casa Elizalde acull del 12 de novembre al 20 de desembre el projecte guanyador de la 3a Convocatòria d'Arts Visuals, portat a terme pel grup d'artistes Cargol Treu Banya!

El centre cultural Casa Elizalde acollirà del 12 de novembre al 20 de desembre l'exposició ' Apunts (a punt) per al decreixement'. És el projecte guanyador de la 3a Convocatòria d'Arts Visuals de la Casa Elizalde, portat a terme pel grup d'artistes 'Cargol Treu Banya!'

Els artistes Carles Hac Mor, Ester Xargay, Marta Darder, Maria Durán i Adolf Alcañiz s'han unit per recollir, en un projecte artístic, diverses propostes que es fan a Catalunya de reflexió sobre l'art i el decreixement com a conceptes polítics, econòmics i socials que s'oposen al consens polític actual sobre el creixement econòmic.

En concret, es tracta d'una mostra d'obres que criden a plantar-se i repensar els nostres hàbits en el si de la societat de consum fruit del sistema capitalista. Durant el temps que durarà l'exposició es programaran concerts, recitals de poesia, accions, xerrades i debats amb experts.