Societat 09/09/2013

Gospel solidari a favor de les persones amb intel·ligència límit

El concert tindrà lloc el 14 de setembre i té per objectiu recaptar fons per al suport i atenció d'aquest col·lectiu

Ara
1 min
Cartell promocional del concert

BarcelonaL'Associació Catalana d'Integracio i Desenvolupament Humà (AcidH) ha organitzat, per al proper 14 de setembre, un concert solidari de Gospel amb l'objectiu de recaptar fons per al suport i atenció de les persones amb intel·ligència límit.

L'Acidh, ONG que cel·lebra vint anys de compromís amb aquest col·lectiu, destaca el desafiament afegit que suposa la crisi per als més vulnerables. Per aquest motiu, ha decidit ampliar les fonts d'ingressos amb inicatives originals que permetin recaptar fons, donar a conèixer les tasques realitzades per l'associació i conscienciar la ciutadania sobre la situació de les persones amb intel·ligència límit.

El concert tindrà lloc al Casino de l'Aliança del Poble Nou i estarà interpretat pel Cor de Gospel de Gràcia. Les entrades ja estan a la venda -a l'Aliança i a la seu de l'Acidh- i els menors de 10 anys hi podran asistir gratuïtament.

La intel·ligència límit

Les persones amb intel·ligència límit són aquelles que tenen un quocient intel·lectual situat entre 70 i 85, per sota del què l'Organització Mundial de la salut considera que està dins de la normalitat –entre 85 i 115-. A més, tenen un déficit en àrees com la comunicació, les habilitats socials o l'autocontrol, entre d'altres.

stats