Gràcia, amb els pobles àrabs mediterranis

La 20a Setmana Cultural analitzarà tots els canvis socials, polítics i geoestratègics que s'estan produint a diversos països de la Mediterrània

La 20a Setmana Cultural, que se celebrarà del 20 al 24 de novembre, anirà dedicada al projecte de solidaritat 'Gràcia amb els pobles àrabs mediterranis'. Enguany no es dedicarà el projecte a un país determinat, sinó que es fa una mirada global a tota la riba mediterrània per analitzar tots els canvis socials, polítics, geoestratègics que s'estan produint a la zona després de les revoltes sorgides en alguns d'aquests països durant els darrers anys.

També centrarà l'atenció en l'èxode massiu que provoquen certs conflictes de la Mediterrània, com és el cas de la guerra a Síria o els refugiats palestins. O les morts de moltes persones en aigües del Mediterrani quan viatgen cap a Europa a la recerca d'una vida millor, i la postura d'Europa envers aquesta nova realitat.

Això es farà a partir de diverses activitats: projeccions de cinema i documentals, debats, conferències, exposicions, poesia i música, un espectacle familiar i una degustació de menjar mediterrani. Les activitats es faran al centre cívic La Sedeta, al centre cívic El Coll-La Bruguera, a l'Espai Jove La Fontana i a la seu del districte de Gràcia.

Més continguts de