L’Smart City App Hack escalfa motors

Arrencarà el 18 d'abril amb una 'Hack Session' a l’Ateneu de Fabricació de les Corts

L’Smart City App Hack, que es va donar a conèixer durant la darrera edició del Mobile World Congress, ja té data d’inici. El tret de sortida s’efectuarà el proper dissabte 18 d’abril amb una Hack Session que tindrà lloc a l’Ateneu de Fabricació de les Corts

L’ Smart City App Hack és un concurs internacional que proposa la cerca de solucions mòbils que millorin les condicions de vida de la ciutadania amb la creació de les millors iniciatives digitals per tal d’aplicar-les a les ciutats intel·ligents.

La  hackató tindrà una durada de nou mesos i se celebrarà simultàniament en diverses ciutats del món. D’aquesta manera, es pretén sumar esforços per teixir una xarxa de ciutadans que ajudin a trobar solucions de manera conjunta.

En la Hack Session del proper dissabte es crearan els equips de treball i servirà per posar en contacte creadors d’aplicacions locals amb mentors i experts per començar a idear els projectes. Les solucions que es proposin hauran de girar a l’entorn de cinc temes: mobilitat urbana, energia i emissions, ciutat col·laborativa, cultura i turisme, i compres i comerç.

Els projectes guanyadors es donaran a conèixer a la gala final, que tindrà lloc durant l’ Smart City Expo, que se celebrarà a Barcelona entre el 17 i el 19 de novembre del 2015.

Més continguts de