L'aparador de la Zona 11

Els grans locals de què disposa aquesta àrea de l'Eixample han afavorit que s'hi instal·lin molts espais de cotreball

La Zona 11 té un patrimoni cultural i arquitectònic d'interès, especialment per l'atractiu modernista de l'arquitectura d'habitatges.

En aquesta zona, que vol establir una certa similitud amb els districtes creatius que hi ha a altres ciutats, han coincidit projectes vinculats amb el coneixement, les noves tecnologies i les arts.

L'objectiu de visualitzar l'activitat que té lloc a l'interior dels locals ja ha tingut algunes experiències com la Fira Mini Maker. Ara estan preparant una pàgina web on agruparan totes les activitats que organitzin i els donaran un caràcter unitari.

A partir de la tardor també es volen fer rutes històriques pel barri. A curt termini, també volen impulsar activitats comunes.

D'altra banda, aquesta iniciativa pretén dinamitzar la vida social i associativa del barri. Per això donen molta importància a totes les activitats que es puguin organitzar al carrer i que serveixin per establir vincles amb la comunitat.

Entre les empreses i entitats que formen part del projecte hi ha MOB Makers of Barcelona, LabCop, l'escola d'arts escèniques Eòlia, el centre audiovisual ITES i l'escola de negocis ESERP.