Societat 18/09/2013

8a Mostra Laboratori d'Arts Escèniques Tísner

El Centre Cívic Cotxeres Borrell acollirà sis dels espectacles desenvolupats durant aquest any entre el 4 i el 6 d'octubre

Ara
1 min

BarcelonaEl Laboratori d'Arts Escèniques Tísner oferirà de manera gratuïta sis dels espectacles desenvolupats aquest any a la institució. Es tracta de la 8a Mostra Laboratori Tísner, que tindrà lloc al Centre Cívic Cotxeres Borrell entre el 4 i el 6 d'octubre del 2013.

La inauguració tindrà lloc el divendres 4 d'octubre a les 19 h, en un acte obert, amb la presència de les diferents companyies. S'hi projectarà el reportatge d'Abel Cunillera sobre la 8a Mostra i s'inaugurarà l'exposició fotogràfica 'PetitesALES', de Senén Escoda.

El programa de la Mostra trobarà el tret de sortida el mateix 4 d'octubre, després de la inauguració, amb l'espectacle 'Huellas: el mapa de la memoria', de la companyia La Imperfekta, i 'Al vostre gust', de La Blava. El dissabte 5 la companyia Bipolar oferirà l'espectacle 'Best Seller', mentre que la Companyia Susanna Barranco presentarà 'Massa tard per ser pessimista'. L'últim dia, el diumenge 6 d'octubre, la Mostra oferirà 'Rojo o Negro', de Periféricos Peregrinos & Plataforma L'Específica, i 'La festa les cadires', creació d'Els Impertèrrits.

El Laboratori Tísner és un espai de suport que s'ofereix als creadors en l'àmbit de les arts escèniques per desenvolupar els seus projectes artístics, iniciatives que arrisquin en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània.

stats