El Museu Olímpic s’integra a l’Open Camp Europe

El centre s’incorpora al circuit d’activitats del primer parc d’entreteniment dedicat a l’esport

El Museu Olímpic i de l’Esport s’integrarà al parc de l’esport Open Camp i formarà part del recorregut d’activitats que oferirà el parc a partir de la primavera del 2016, quan està prevista la inauguració.

Les dues entitats han signat aquest dijous, 13 d'agost, un conveni de col·laboració pel qual Open Camp Europe hi contribuirà amb 3,3 milions d’euros, en 10 anys. El parc de l’esport aportarà un fix de 165.000 euros cada any durant la vigència del contracte.

Aquest ingrés cobrirà part de les noves necessitats i adaptacions que es desenvoluparan al museu. A aquest import s'hi haurà de sumar un màxim de 165.000 euros més, com a variable, que aniran destinats a inversions i projectes de la Fundació Barcelona Olímpica.

El director general d’Open Camp, Paco Medina, ha assegurat que “la incorporació del Museu Olímpic al parc de l’esport Open Camp Europe aporta un valor museístic que fins ara no teníem i que crèiem bàsic per completar el parc”.

Una experiència única al món

El parc Open Camp Europe ocuparà una superfície de 95.000 metres quadrats d’experiències i atraccions innovadores, amb l’epicentre a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. El parc suposarà la creació de 240 llocs de treball, amb una inversió privada de 20,5 milions d’euros i un impacte econòmic per a la ciutat valorat en més de 53 milions d’euros a l’any.

El funcionament del parc serà sempre compatible amb els esdeveniments puntuals que se celebrin a les instal·lacions de l’Anella Olímpica.

Més continguts de