Societat 12/09/2013

Rècord d'inscrits a la Cursa de la Mercè

17.000 participants recorreran els 10 quilòmetres del tradicional esdeveniment de les festes de Barcelona

Ara
1 min
"El perfil del drogodependent torna a ser el de fa 15 anys"

BarcelonaLa tradicional Cursa de la Mercè ha tancat les inscripcions d'aquest 2013 amb rècord de participació: 17.000 corredors –1.000 més que l'any passat–. Com cada any, els atletes faran un recorregut de 10 quilòmetres, passant per alguns dels llocs més emblemàtics de Barcelona.

La cursa destinarà els ingressos recaptats amb les inscripcions a diferents projectes solidaris. A més, els participants que ho desitgin tindran la possibilitat de col·laborar en un estudi sobre el dolor lumbar que està fent l'Hospital de Bellvitge i que té per objectiu estudiar com els factors psicològics i socials influeixen en l'aparició d'aquesta patologia.

Les entitats destinatàries dels diners recaptats amb la cursa són: AACIC (Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya), Fundació Gresol, Projecte Home, AMISI (Associació per la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants), Fundació Pare Manel, Associació Casal dels Infants Acció Social als Barris, Fundació Arrels i Club Esportiu Esbonat i Amistat Barcelona.

stats