Sessions de dibuix al natural

El MNAC acull la 2a edició d''Obres sota el llapis'

Organitzada pel Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Cercle Artístic Sant Lluc arriba la segona edició de ' Obres sota el llapis'. La iniciativa proposa tres trobades destinades al dibuix al natural de models amb escultures de la col·lecció del museu.

Recuperar la tradició de la pràctica artística als museus és l'objectiu de la iniciativa 'Obres sota el llapis'. Tres sessions dedicades al dibuix al natural pensades per a tots els amants d'aquest camp.

Cada sessió comença amb una breu explicació de l'obra a càrrec d'un conservador del museu. Durant la pràctica, un professor del Cercle Artístic de Sant Lluc assessorarà els participants que ho sol·licitin.

A més, totes les sessions de 'Obres sota el llapis' compten amb la participació d'una model del Cercle.

La primera de les tres sessions es du a terme el 31 de maig de 10 del matí a 13:00 hores a la Sala Oval de MNAC.

Dues obres de l'escultor Damià Campeny, La mort de Cleòpatra i Lucrècia són les protagonistes d'aquesta sessió conduïda pel pintor Isidre Manils i que compta amb la participació de l'escenògraf Josep Castells.

L'activitat està dirigida a tot aquell amb coneixements bàsics sobre pintura i que vulgui viure l'experiència del dibuix al natural.

L'assistència al taller és gratuïta però requereix reserva prèvia. La inscripció es pot fins al 29 de maig a través del correu santlluc@santlluc.cat.

Les altres dues sessions seran el 20 de setembre i el 13 de desembre.

Més continguts de