Publicitat
Publicitat

S’inaugura la nova llar residència per a persones amb paràlisi cerebral

El nou edifici de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral té capacitat per atendre 24 afectats

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, juntament amb la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha inaugurat aquest dilluns la nova llar residència de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral.

Aquest edifici de sis plantes, que disposa d’un total de 24 places, servirà de llar residència. Els afectats hi podran viure de forma autònoma i assistida, quan els seus pares, els seus cuidadors principals, no se’n puguin fer càrrec.

“És un dia molt important per a les persones que necessiten aquest nou equipament, per a les seves famílies; és el resultat de l’esforç i la feina de molta gent en col·laboració amb les administracions”, ha expressat Trias.

L'alcalde de Barcelona ha afegit que les administracions públiques tenen “l’obligació de ser al costat de les persones que més ho necessiten i sumar esforços amb la societat civil per donar resposta a les necessitats de la gent”, i ha donat les gràcies a les famílies, als treballadors del centre i als voluntaris que hi col·laboren.

L’edifici s’ha construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, i ha tingut el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. En l’acte també hi ha assistit el regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes; Arantzazu de Olaortua, presidenta de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral, i membres del Patronat d’aquesta fundació.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de