Solucions tecnològiques per a persones amb necessitats especials

La jornada 'Tecnologia per a tothom' té per objectiun resoldre problemàtiques en col.lectius de persones en risc d'exclusió, discapacitat o malaltia mental

Solucions tecnològiques en benefici de la millora de la qualitat de vida de persones amb necessitats especials: persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d'exclusió social. Aquest és l'objectiu de la jornada 'Tecnologia per a tothon', que organitza Barcelona Activa i que tindrà lloc el dilluns 14 d'octubre, de 9 a 13.30h, a l'edifici Media-TIC.

L'acte, que comptarà amb la participacióde representants dels sectors de la tecnologia i de l'Economia Social, pretén donar a la tecnologia un enfocament social, detectant necessitats a les quals es pot donar resposta, mostrant experiències d'èxit en solucions tecnològiques ja existents i identificant els principals reptes de futur en aquest àmbit que permetin impulsar projectes tecnològics concrets.

La conferència inaugural, 'Si la tecnologia és la resposta, quina era la pregunta?', serà impartida pel Dr. Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB. L'acte també comptarà amb la Taula rodona 'Tecnologia social/societat tecnològica: relat d'experiències', moderada pel Dr. Miquel Domènech, professor de Psicologia Social de la UAB.

A continuació se celebrarà el seminari de treball 'Reptes de Futur', on les persones assistents es dividiran en diferents grups en els quals definiran diversos reptes a treballar per trobar solucions tecnològiques que permetin resoldre problemàtiques concretes de les persones amb necessitats especials

L'objectiu de fons d'aquesta jornada és impulsar la incorporació de les organitzacions d'economia social a les actuacions realitzades en el marc de la Mobile World Capital que lidera Barcelona.

Més continguts de