Tercera edició d'En Marxa per la Paràlisi Cerebral

L'objectiu d'aquesta cursa solidària és esdevenir un clam a favor de la igualtat d'oportunitats i la inclusió social

La Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i el grup farmacèutic IPSEN Pharma organitzen per tercer any consecutiu la cursa En marxa per la Paràlisi Cerebral a favor del col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats afins. La cursa tindrà lloc el 12 d'octubre a les 10 h al districte de les Corts de Barcelona.

A més de ser una trobada solidària amb caràcter ludicofestiu, la carrera pretén implicar nens i adults, tinguin o no paràlisi cerebral o una altra discapacitat, així com familiars, amics i esportistes que, igual que en l'anterior edició, podran inscriure's a la carrera d'1 km o a la de 5 km.

Després de l'èxit de participació aconseguit en l'edició passada, que va comptar amb més de 1.500 inscrits, l'organització es proposa fer de la cursa un referent en l'agenda solidària del país. Aquesta tercera edició coincideix amb les Jornades del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral que se celebren a Barcelona els dies 11, 12 i 13 d'octubre.

Fundada l'any 2000, la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) té la finalitat d'aglutinar les entitats catalanes que tenen com a objectiu la defensa dels drets i interessos de les persones amb paràlisi cerebral o etiologies similars.