Publicitat
Publicitat

El Zoo torna a acollir la festa ‘Posa’t la gorra!’ a Barcelona

Serà el 13 de desembre, en una jornada solidària amb els infants amb càncer

Aquest any l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) organitza la 14a edició de la campanya Posa’t la gorra!, dirigida a sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

Aquest any el Zoo de Barcelona es convertirà en el Circ dels Xuklis, un espai on descobrir les meravelloses habilitats dels Xuklis i poder gaudir d’actuacions, tallers i animacions relacionades amb el món del circ que es realitzaran per tot el Zoo per tota la família.

Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar des de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

La gorra, dissenyada per Custo, tindrà un cost de 6€, i permetrà l’entrada gratuïta als infants i adolescents de 3 a 17 anys i el 50% de descompte en les entrades dels adults.

 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de